Schedule

Schedule



WEDNESDAY, MAY 8

Ancillary 

 8:00 am – 5:00 pm

 Leon Hess Management Training and Leadership Institute

 12:00 – 1:30 pm

 LEAHP Luncheon

 12:00 – 3:00 pm

 Regional Leadership Retreat

 1:00 – 4:30 pm

 TEACH 201

 1:30 – 5:00 pm

 LEAHP 201

 3:00 – 5:00 pm

 JGIM Deputy Editors Retreat

 5:00 – 5:30 pm

 LEAD Orientation | ACLGIM Business Meeting | TEACH Reception

 Session A

 5:30 – 7:00 pm

 Poster Session 1 (5:30 – 7:00 pm)
 Scientific Abstracts
 Clinical Vignettes
 Innovations in Healthcare Delivery

 

 7:00 – 9:00 pm

 ACLGIM Annual Dinner

 
 THURSDAY, MAY 9

Breakfast

 7:00 – 8:00 am

 Breakfast  |  Interest Groups  |  Committee Meetings

 

 8:00 – 8:15 am

 15-minute Break

Session B

 8:15 – 10:15 am

 Thursday Plenary Session  |  Presidential Address  |  Oral Presentations

 

 10:15 – 10:30 am

 15-minute Break

Extended Learning Workshops
(10:15 – 11:45 am)

 Poster Session 2
(10:15 – 11:45 am)
Scientific Abstracts
Clinical Vignettes
Innovations in Medical Education

Session C

 10:30 – 11:30 am

 Clinical Updates  |  Oral   Presentations

 

 11:30 – 11:45 am

 15-minute Break

Lunch

 11:45 am – 12:45 pm

 Distinguished Professor Keynote Addresses: Geriatrics & Health Equity
 Mentoring Panels: Clinician Administrator Careers, Clinician Investigator Careers, Med-Peds Careers 
 Committee Meetings

 

 12:45 – 1:00 pm

 15-minute Break

Session D

 1:00 – 2:00 pm

 Workshops  |  Special Symposium  |  Clinical Update  |  Oral Presentations

 

 2:00 – 2:15 pm

 15-minute Break

Session E

 2:15 – 3:15 pm

 Workshops  |  Special Symposium  |  Clinical Update  |  Oral Presentations

 

 3:15 – 3:30 pm

 15-minute Break

Session F

 3:30 – 4:30 pm

 Workshops  |  Special Symposia  |  Oral Presentations

 

 4:30 – 4:45 pm

 15-minute Break

Session G

 4:45 – 5:45 pm

 Workshops  |  Clinical  Updates  |  Oral   Presentations

Extended Learning Workshops
(4:30 – 6:00 pm)

 Poster Session 3
(4:30 – 6:00 pm)
Scientific Abstracts
 Clinical Vignettes
 Innovations in Healthcare Delivery

 5:45 – 6:00 pm

 15-minute Break

Evening

 6:00 – 7:00 pm

 Regional Networking Hour | SRF Networking Hour


FRID
AY, MAY 10

Breakfast

 7:00 – 8:00 am

 Breakfast  |  Interest Groups  |  Committee Meetings

 

 8:00 – 8:15 am

 15-minute Break

Session H

 8:15 – 10:15 am

 Friday Plenary Session: Malcolm L. Peterson Honor Lecture, Scientific Abstract Oral Presentations and Awards Presentations

 

 10:15 – 10:30 am

 15-minute Break

Extended Learning Workshops
(10:15 – 11:45 am)

Poster Session 4
(10:15 – 11:45 am)
Scientific Abstracts
Clinical Vignettes
Innovations in Medical Education

Session J

 10:30 – 11:30 am

 Clinical Updates  |  Oral   Presentations

 

 11:30 – 11:45 am

15-minute Break

Lunch

 11:45 am – 12:45 pm

 Distinguished  Professors Keynote Addresses: Hospital Medicine & Women and Medicine
 Mentoring Panels: Clinician Educator Careers, Health Equity Careers, Student, Resident, Fellows
 Committee Meetings  |   SGIM Book Club

 

 12:45 – 1:00 pm

 15-minute Break

Session K

 1:00 – 2:00 pm

 Workshops  |  Special Symposium  |  Clinical Update  |  Oral Presentations

 

 2:00 – 2:15 pm

 15-minute Break

Session L

 2:15 – 3:15 pm

 Workshops  |  Special Symposium  |  Clinical Update  |  Oral Presentations

 

 3:15 – 3:30 pm

15-minute Break

Session M

 3:30 – 4:30 pm

 Workshops  |  Special Symposia  |  Oral Presentations

 

 4:30 – 4:45 pm

 15-minute Break

Session N

 4:45 – 5:45 pm

 Workshops  |  Clinical Updates  |    Oral Presentations

Extended Learning Workshops
(4:30 – 6:00 pm)

Poster Session 5
(4:30 – 6:00 pm)
Scientific Abstracts
 Clinical Vignettes
 Innovations in Healthcare Delivery

 

 5:45 – 6:00 pm

 15-minute Break

Evening

 6:00 – 8:00 pm

 TBD

SATURDAY, MAY 11

Session O

 8:00 – 10:00 am

 Saturday Plenary Session  |  Awards Presentations | Breakfast

 

 10:00 – 10:15 am

 15-minute break

Poster Session 6
(10:00 – 11:30 am)
Scientific Abstracts
 Clinical Vignettes
 Innovations in Medical Education

Session P

 10:15 – 11:15 am

 Workshops  |  Special Symposium  |  Clinical Update  |  Oral Presentations

 

 11:15 – 11:30 am

 15-minute Break

Session Q

 11:30 am – 12:30 pm

 Workshops  |  Special Symposium  |  Clinical Update  |  Oral Presentations


As of 7/30/2018