Schedule

Schedule at a Glance

Wednesday May 6

  • 8:00 am – 5:00 pmLeon Hess Management Training and Leadership Institute*
  • 8:00 am – 4:30 pmTEACH Core Course
  • 12:00 – 1:30 pmLEAHP Luncheon
  • 12:00 – 3:00 pmRegional Leadership Retreat
  • 1:00 – 4:30 pmLEAHP 201
  • 1:30 – 5:00 pmPOCUS Pre-Course*
  • 3:00 – 5:00 pmJGIM Deputy Editors Retreat
  • 5:00 – 5:30 pmLEAD Orientation | ACLGIM Business Meeting | TEACH Reception
  • 5:30 – 7:00 pmPoster Session 1
  • 7:00 – 9:00 pmACLGIM Annual Dinner*

Thursday, May 7

  • 7:00 – 8:00 am Breakfast | Interest Groups | Committee Meetings
  • 8:00 – 8:15 am15-minute Break
  • 8:15 – 10:15 amThursday Plenary Session | Oral Presentations
  • 10:15 – 10:30 am15-minute Break
  • 10:15 – 11:45 amExtended Learning Workshops | Poster Session
  • 10:30 – 11:30 amClinical Updates | Oral Presentations
  • 11:30 – 11:45 am15-minute Break
  • 11:45 am – 12:45 pmDistinguished Professor Keynote Addresses | Mentoring Panels | Committee Meetings
  • 12:45 – 1:00 pm 15-minute Break
  • 1:00 – 2:00 pmWorkshops | Special Symposium | Clinical Update | Oral Presentations
  • 2:00 – 2:15 pm 15-minute Break
  • 2:15 – 3:15 pmWorkshops | Special Symposium | Clinical Update | Oral Presentations
  • 3:15 – 3:30 pm 15-minute Break
  • 3:30 – 4:30 pmWorkshops | Special Symposium | Clinical Update | Oral Presentations
  • 4:30 – 4:45 pm 15-minute Break
  • 4:45 – 5:45 pmClinical Updates | Oral Presentations
  • 4:30 – 6:00 pmExtended Learning Workshops
  • 4:30 – 6:00 pmPoster Session
  • 6:00 – 8:00 pmCivil Rights Symposium* (offsite)

Friday, May 8

  • 7:00 – 8:00 am Breakfast | Interest Groups | Committee Meetings
  • 8:00 – 8:15 am15-minute Break
  • 8:15 – 10:15 amFriday Plenary Session: Malcolm L. Peterson Honor Lecture, Scientific Abstract Oral Presentations and Awards Presentations
  • 10:15 – 10:30 am15-minute Break
  • 10:15 – 11:45 amExtended Learning Workshops | Poster Session
  • 10:30 – 11:30 amClinical Updates | Oral Presentations
  • 11:30 – 11:45 am15-minute Break
  • 11:45 am – 12:45 pmDistinguished Professor Keynote Addresses | Mentoring Panels | Committee Meetings
  • 12:45 – 1:00 pm 15-minute Break
  • 1:00 – 2:00 pmWorkshops | Special Symposium | Clinical Update | Oral Presentations
  • 2:00 – 2:15 pm 15-minute Break
  • 2:15 – 3:15 pmWorkshops | Special Symposium | Clinical Update | Oral Presentations
  • 3:15 – 3:30 pm 15-minute Break
  • 3:30 – 4:30 pmWorkshops | Special Symposium | Clinical Update | Oral Presentations
  • 4:30 – 4:45 pm 15-minute Break
  • 4:45 – 5:45 pmClinical Updates | Oral Presentations
  • 4:30 – 6:00 pmExtended Learning Workshops
  • 4:30 – 6:00 pmPoster Session
  • 6:00 – 8:00 pmMovie Screening

Saturday, May 9

  • 8:00 – 10:00 amSaturday Plenary Session | Awards Presentations | Breakfast
  • 10:00 – 10:15 am15-minute break
  • 10:15 – 11:15 amWorkshops | Special Symposium | Clinical Update | Oral Presentations
  • 11:15 – 11:30 am15-minute break
  • 11:30 – 12:30 pmWorkshops | Clinical Update | Oral Presentations
  • 1:00 5:00 pmBuprenorphine Waiver Training*

*Additional Fees apply for this session