Schedule


Schedule


Plan ahead! Click each day to view the schedule (subject to change).

Updated 12/22/2017


 

Wednesday Additional

Fee Sessions

Full Day Sessions
Invigorate Your Practice: Performance Improvement for Practice Redesign Course (8:00 am–5:30 pm) | ACLGIM Hess Management Training and Leadership Institute (8:00 am–5:00 pm) | TEACH Core Session (8:00 am–4:30 pm)

Half Day Sessions
LEAHP Session (12:00–5:00 pm)  Regional Leadership Retreat (12:00–3:00 pm) | JGIM Deputy Editors Retreat (1:00–5:00 pm) |  TEACH 201(1:00–4:30 pm) | GIM Fellows Symposium (1:00–5:30 pm) | Informatics Pre-Course (12:00-5:00 pm)

Evening Events
LEAD Orientation 5:00–5:30 PM | ACLGIM Business Meeting (5:00–5:30 PM) | ACLGIM Annual Dinner 7:00-9:00 PM

Session A

5:30–7:00 pm

Scientific Abstract Poster Session 1 (5:30–7:00 pm)

7:00 pm

Educational Sessions Adjourn

Breakfast 

7:00–8:00 am

Breakfast | Interest Groups | Committee Meetings

8:00–8:15 am

15-minute Break

Session B

8:15–10:15 am

Opening Plenary Session | Presidential Address: Thomas Gallagher, MD | Oral Presentations

10:15–10:30 am

15-minute Break

Session C

10:30–11:30 am

Workshops | Special Symposium | Clinical Update | Oral presentations

Clinical Vignette Poster Session 1 (10:15–11:45 am)

11:30–11:45 am

15-minute Break

Lunch

11:45 am–12:45 pm

Lunch Break
SGIM Book Club | Clinician Administrator Mentoring Panel | Clinician Investigator Mentoring Panel | Parenting in Medicine Mentoring Panel | SRF Jeopardy | Committee Meetings

12:45–1:00 pm

15-minute Break

Session D

1:00 pm–2:00 pm

Workshops | Special Symposium | Clinical Update | Oral presentations

 2:00–2:15 pm

15-minute Break

Session E

2:15–3:15 pm

Workshops | Special Symposium | Clinical Update | Oral presentations

Innovations in Clinical Practice Poster Session (2:15–3:45 pm)

3:15–3:45 pm

30-minute Break

Session F

3:45–4:45 pm

Workshops | Special Symposium | Clinical Update | Oral presentations

4:45–5:00 pm

15-minute Break

Session G

5:00–6:00 pm

Workshops | Special Symposium | Clinical Update | Oral presentations

Scientific Abstract Poster Session 2 (5:00–6:30 pm)

7:00–8:00 am

Breakfast | Interest Groups | Committee Meetings

8:00–8:15 am

15-minute Break

Session H
8:15–10:15 am

Plenary Session 2 | Malcolm Peterson Lecture | Scientific Abstract Oral Presentations

10:15–10:30 am

15-minute Break

Session J

10:30–11:30 am

Workshops | Special Symposium | Clinical Update | Oral presentations

Scientific Abstract Poster Session 3  (10:15–11:45 am)

11:30–11:45 am

15-minute Break

Lunch 

11:45 am–12:45 pm

Lunch Break
Clinician Educator Mentoring Panel | Disparities Task Force Mentoring Panel | SRF Mentoring Panel | Interest Groups | Committee Meetings

12:45–1:00 pm

15-minute Break

Session K

1:00 pm–2:00 pm

Workshops | Special Symposium | Clinical Update | Oral presentations

2:00–2:15 pm

15-minute Break

Session L

2:15–3:15 pm

Workshops | Special Symposium | Clinical Update | Oral presentations

IME Poster Session (2:153:45 PM)

3:15–3:45 pm

30-minute Break

Session M

3:45–4:45 pm

Workshops | Special Symposium | Clinical Update | Oral presentations

4:45–5:00 pm

15-minute Break

Session N

5:00–6:00 pm

Workshops | Special Symposium | Clinical Update | Oral presentations

Clinical Vignette Poster Session 2 (5:00–6:30 pm)

Session O

7:30–10:00 am

Saturday Plenary | Awards Presentation | Breakfast

10:00–10:15 am

15-minute break

Session P

10:15–11:15 am

Workshops | Special Symposium | Clinical Update | Oral presentations

Clinical Vignette Poster Session 3 (10:00–11:30 AM)

11:15–11:30 am

15-minute Break

Session Q

11:30 am–12:30 pm

Workshops | Special Symposium | Clinical Update | Oral presentations

12:30 pm

Annual Meeting Adjourns

Oral presentations |

Oral presentations |